Advertisement

Sera Kadıgil Tweetleri / O Tweet Leri Atan Chp Li Saliha Sera Kadigil E Tutuklama Talebi / Sera kadıgil attığı skandal tweetler sonrası gelen tepkiler üzerine hesabını korumaya alıp tweetlerini sildi.

Sera Kadıgil Tweetleri / O Tweet Leri Atan Chp Li Saliha Sera Kadigil E Tutuklama Talebi / Sera kadıgil attığı skandal tweetler sonrası gelen tepkiler üzerine hesabını korumaya alıp tweetlerini sildi.. Parti meclisi üyeliğine seçilen sera kadıgil, bir dönem eleştirilen tweet'lerini silmeyeceğini söylemişti. Twitter paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen chp parti. Amacı yalakalık etmeyi reddeden demokratik kitle örgütlerini yok etmek. 9 haziran 2018 cumartesi günü yayınlandı. Kemal kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinden pm üyeliğine seçilen sera kadıgil, ilk iş olarak geçmiş dönemlerde attığı tweet'leri temizledi.

Güncel 28.01.2017, 19:08 28.01.2017, 20:00. Chp parti meclisi üyesi hukukçu sera kadıgil attığı tweetlerle adeta kin ve nefret kustu. Hdp'nin işi bittiği anda sıra chp ye gelecek. Chp i̇stanbul i̇l başkanlığı görevine seçilen canan kaftancıoğlu'nun geçmiş dönemlerde attığı hakaret tweet'lerinden sonra şimdi de sera kadıgil'in ağza alınmayacak tweet'leri ortaya çıktı. Daha sonra ise yeniden açtı.

Sera Kadigil Hakaret Tweet Lerini Sildi Takvim
Sera Kadigil Hakaret Tweet Lerini Sildi Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Güncel 28.01.2017, 19:08 28.01.2017, 20:00. Chp'li sera kadıgil'in skandal tweetleri. Parti meclisi üyeliğine seçilen sera kadıgil, bir dönem eleştirilen tweet'lerini silmeyeceğini söylemişti. Sera kadıgil, 29 kasım 1984 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur. 35,837 likes · 3,549 talking about this. Chp parti meclisi üyesi hukukçu sera kadıgil attığı tweetlerle büyük tepki çekti. Listede bulunan sera kadıgil ismi ise dikkatlerden kaçmadı. Sera kadıgil 377 views7 months ago.

Sera kadıgil çok fena dokunmuş çooook!

Sera kadıgil gözaltısı da öncü dalgası. Parti meclisi üyeliğine seçilen sera kadıgil, bir dönem eleştirilen tweet'lerini silmeyeceğini söylemişti. Chp i̇stanbul milletvekili, avukat (fikir ve sanat eserleri), tbmm kadın erkek f. Babası gümüşhane'nin kelkit i̇lçesi babakonağı köyü'ndendir. Sera kadıgil attığı skandal tweetler sonrası gelen tepkiler üzerine hesabını korumaya alıp tweetlerini sildi. Sera kadıgil, chp parti meclisi'ne giren isimlerden biri oldu. Parti meclisi üyeliğine seçilen sera kadıgil, bir dönem eleştirilen tweet'lerini silmeyeceğini söylemişti. Sera kadıgil kimdir, chp parti meclis üyesi. Ancak ekran görüntüleri geriye kaldı. Chp'li kadıgil'den kültür bakanlığı'na tepki: Sera kadıgil 377 views7 months ago. Yandaş müteahhide ayrılan paranın bir kısmı sanatçılara verilebilir. Twitter'ın kapattığı malum yeşil toplu ak troller üzerine chp grubu adına genel kurul konuşmam.

Cnn türk'e de konuk olarak çıkan sera kadıgil attığı skandal tweetler sonrası gelen tepkiler üzerine hesabını korumaya alıp tweetlerini sildi. Ancak gece yarısı boyunca bilgisayarın başından ayrılmayan sera kadıgil, hakaret içeren tüm tweet'lerini tek tek sildi. Parti meclisi üyeliğine seçilen sera kadıgil, bir dönem eleştirilen tweet'lerini silmeyeceğini söylemişti. Amacı yalakalık etmeyi reddeden demokratik kitle örgütlerini yok etmek. Chp'nin 2014 yılından itibaren parti meclisi üyesi olan sera kadıgil'i i̇stanbul'dan milletvekili adayı göstermesi büyük tepki topladı.

Chp Li Sera Kadigil Den Ezan Ve Sehitler Icin Cirkin Tweetler
Chp Li Sera Kadigil Den Ezan Ve Sehitler Icin Cirkin Tweetler from i.gazeteciler.com
Chp parti meclisi üyesi hukukçu sera kadıgil attığı tweetlerle adeta kin ve nefret kustu. Hdp'nin işi bittiği anda sıra chp ye gelecek. Последние твиты от sera kadıgil (@serakadigil). 30 arti tv 1.481 views3 year ago. Yalnız sera kadıgil'i tweetleri ile vurmaya çalışanlar azıcık da kendi cenahlarının fetullah övgülerine ses çıkarmış olsalar. Chp'nin parti meclisi üyesi sera kadıgil hakkında 'cumhurbaşkanına hakaret' suçundan iddianame hazırlandı. Chp'li kadıgil'den 'kitle imha silahı kanun teklifi' tepkisi: Olağan kurultayının anahtar listesinde yer alan sera kadıgil, sosyal medya hesabı aracılığıyla geçmiş dönemlerde şehit askerlerimiz için paylaştığı hakaret içerikli tweetleri ortadan kaldırdı.

Ancak ekran görüntüleri geriye kaldı.

Chp'li kadıgil'den kültür bakanlığı'na tepki: Susturun gitsin, muhalif ses çıkmasın, değil mi? İşte, kemal kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinden parti meclisi üyeliğine seçilen sera kadıgil'in o skandal tweetleri. Chp parti meclisi üyesi hukukçu sera kadıgil attığı tweetlerle büyük tepki çekti. Chp i̇stanbul i̇l başkanlığı görevine seçilen canan kaftancıoğlu'nun geçmiş dönemlerde attığı hakaret tweet'lerinden sonra şimdi de sera kadıgil'in ağza alınmayacak tweet'leri ortaya çıktı. Avukat sera kadıgilin küstah paylaşımı şöyle Sera kadıgil, chp parti meclisi'ne giren isimlerden biri oldu. Parti meclisi üyeliğine seçilen sera kadıgil, bir dönem eleştirilen tweet'lerini silmeyeceğini söylemişti. 35,837 likes · 3,549 talking about this. Tam adı saliha sera kadıgil'dir. Chp pm üyesi sera kadıgil, yandaş medyada haber olan tweet'lerinden dolayı ifade vermek için gittiği çağlayan adliyesi'nde gözaltına alındı. Babası avukat engin çelik kadıgil'dir. Olağan kurultayının anahtar listesinde yer alan sera kadıgil, sosyal medya hesabı aracılığıyla geçmiş dönemlerde şehit askerlerimiz için paylaştığı hakaret içerikli tweetleri ortadan kaldırdı.

Yalnız sera kadıgil'i tweetleri ile vurmaya çalışanlar azıcık da kendi cenahlarının fetullah övgülerine ses çıkarmış olsalar. Cumhuriyet halk partisi i̇stanbul milletvekili. Sera kadıgil 377 views7 months ago. Sera kadıgil tweetlerini sildikten sonra hesabını geri açtı. 35,837 likes · 3,549 talking about this.

Chp Pm Uyesi Sera Kadigil Serbest Birakildi Son Dakika Haberleri
Chp Pm Uyesi Sera Kadigil Serbest Birakildi Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Sera kadıgil attığı skandal tweetler sonrası gelen tepkiler üzerine hesabını korumaya alıp tweetlerini sildi. Eşitliği komisyonu chp grup sözcüsü. Sera kadıgil, 29 kasım 1984 tarihinde i̇stanbul'da doğmuştur. Chp'li kadıgil'den kültür bakanlığı'na tepki: Chp parti meclisi üyesi hukukçu sera kadıgil attığı tweetlerle büyük tepki çekti. Chp parti meclisi üyesi hukukçu sera kadıgil attığı tweetlerle adeta kin ve nefret kustu. Daha sonra ise yeniden açtı. Kadıgil'in yanında olan yarkadaş twitter'dan şu açıklamalarda bulundu:

30 arti tv 1.481 views3 year ago.

Kadıgil daha önce attığı i̇slamofobik tweetlerle gündeme gelmiş ve hakaretleri sebebi ile gözaltına alınmıştı. Sera kadıgil çok fena dokunmuş çooook! Parti meclisi üyeliğine seçilen sera kadıgil, bir dönem eleştirilen tweet'lerini silmeyeceğini söylemişti. Yandaş müteahhide ayrılan paranın bir kısmı sanatçılara verilebilir. Yalnız sera kadıgil'i tweetleri ile vurmaya çalışanlar azıcık da kendi cenahlarının fetullah övgülerine ses çıkarmış olsalar. 29 kasım 1984 tarihinde dünyaya gelen sera kadıgil doğma büyüme i̇stanbulludur. İşte, kemal kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinden parti meclisi üyeliğine seçilen sera kadıgil'in o skandal tweetleri. İşte sera kadıgil'in bir başka skandal tweeti. Chp'li sera kadıgil'in skandal tweetleri. Chp parti meclisi üyesi hukukçu sera kadıgil sosyal medya hesabı twitter üzerinde şehitlere, ezana ve imamlara yönelik çirkin ithamlarda bulunarak çok sayıda provakatif tweet atmıştı. Chp'li saliha sera kadıgil serbest bırakıldı. Sera kadıgil gözaltısı da öncü dalgası. Sera kadıgil 377 views7 months ago.

Последние твиты от sera kadıgil (@serakadigil) sera kadıgil. İşte sera kadıgil'in bir başka skandal tweeti.

Posting Komentar

0 Komentar